Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BRANTELID / SCHMID / HADLAND TRIO

5. juli 2021 kl. 20:00

200 kr. inkl. gebyr

Andreas Brantelid, cello
Benjamin Schmid, violin
Christian Ihle Hadland, klaver

PROGRAM:

Franz Joseph Haydn (1732-1809): 
Klavertrio i C-dur

Zoltan Kodaly (1882-1967)
Duo for violin og cello

Franz Schubert (1797-1828): 
Klavertrio i B-dur

 

Programmet præsenteres af Mathias Hammer

BRANTELID/SCHMID/HADLAND TRIO

Vi åbner sæsonen med en kær og kendt gæst på Frederiksværk Musikfestival: Andreas Brantelid, en af Skandinaviens førende cellister. Andreas fik sin debut med orkester i en alder af 14 år, hvor han spillede Elgars Cellokoncert med Det Kgl. Kapel. Siden da har han optrådt som solist og kammermusiker, og hans koncertvirksomhed omfatter også solorecitals, og han optræder ofte på flere af de mest betydningsfulde festivaler rundt om i Europa. Heldigvis har han stadig tid og lyst til at komme til Frederiksværk, hvor han har et stort og trofast publikum.

Benjamin Schmid blev født i Wien og voksede op i Salzburg. Blandt talrige konkurrencer vandt han Carl Flesch-konkurrencen i London 1992, hvor han også blev tildelt Mozart-, Beethoven- og publikumsprisen. Siden da har han optrådt på verdens største scener med kendte orkestre som Wiener Philharmonikerne, Philharmonia Orchestra London, Skt. Petersborg Philharmonic og Concertgebouw Amsterdam under dirigenter som Christoph von Dohnanyi, David Zinman, og Seiji Ozawa. Benjamin Schmid bliver portrætteret som en af de vigtigste violinister i vor tid i bogen “Store violinister i det 20. århundrede” af Jean-Michel Molkhou (forlaget Buchet-Chastel, 2014).

Pianisten Christian Ihle Hadland blev født i Stavanger i 1983 og begyndte at spille klaver som otteårig. I en alder af elleve blev han optaget som studerende ved Rogaland Musikkonservatorium, og i 1999 blev han elev af professor Jiri Hlinka ved Barrat Dues Musikkinstitutt i Oslo. Christian Ihle Hadland fik sin debut med Kringkastingsorkesteret som 15-årig, og har siden spillet med alle førende orkestre i Norge, Sverige og Danmark. I 2009 blev Christian Ihle Hadland udnævnt til kunstnerisk leder for Stavanger International Chamber Music Festival sammen med den svenske klarinettist Martin Fröst.

 

 

KØB BILLET

KØB PARTOUTKORT TIL ALLE KONCERTER

Detaljer

Dato:
5. juli 2021
Tidspunkt:
20:00
Pris:
200 kr. inkl. gebyr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://billetten.dk

Sted

Gjethuset
Gjethusgade 5
Frederiksværk, 3300 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside