Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CLARA THOMSEN, sopran
og CHRISTIAN WESTERGAARD, klaver

23. juli 2021 kl. 17:00

160 kr. inkl. gebyr

PROGRAM:

Peter Heise (1830-1879):
Dyvekes sange (1879): 
Skal altid fæste mit hår under hue / Ak, hvem der havde en hue/ Hvad vil den mand med kæder på? / Vildt, vildt, vildt suser blæsten/ Næppe tør jeg tale / Det stiger, det stiger herop / Se, nu er sommer kommen

Richard Strauss (1864-1949): Lieder:
Nichts- / Die Nacht / Das Rosenband / Morgen  / Cäcilie

W.A.Mozart (1756-1791:
Ah crudele…Non mi dir (fra Don Giovanni)

Luigi Ariditi (1822-1903):
Il bacio

Giuseppe Verdi (1813-1901):
Gaultier Maldé.. caro nome (Gilda / Rigoletto)

Fredrick Loewe (1901-1988):
I could have danced all night (fra My fair Lady)

CLARA THOMSEN, sopran og CHRISTIAN WESTERGAARD, klaver.


Clara Thomsen
er Danmarks højaktuelle og fremadstormende sangsolist. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Opera Akademi i 2018 og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 2015. I 2017 sang hun rollen som Barbarina i Figaros Bryllup med det Kongelige Teater på turné. Siden har hun sunget Pamina i Mozart’s Tryllefløjten på Operafestivalen i København. Hun har optrådt i store dele af Europa, og i 2017 var hun solist i den legendariske koncertsal Musikverein, med Tonkünstlerorkesteret og dirigent Michael Schønwandt. I 2018 modtog hun hædersprisen som Årets operatalent 2018.

Christian Westergaard er en dansk pianist og akkompagnatør uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Amalie Malling, Niklas Sivelöv og Tove Lønskov. Christian, der jævnligt arbejder med internationale stjerner som Elsa Dreisig, Bo Skovhus og Mari Eriksmoen samt en lang række øvrige førende nordiske sangere, har spillet koncerter i bl.a. Wigmore Hall i London, Hamborgs Musikhalle samt i det øvrige Tyskland, Frankrig, Italien, Sverige, Norge og i Danmark.

Som musikalsk iværksætter og programlægger har han markeret sig med Liedkompagniet, som han er stifter og kunstneriske leder af. Liedkompagniet var i en årrække ̊ et centralt koncertsted for lieden i Danmark og har ved flere lejligheder foranlediget uropførelser af ny dansk musik. I 2008 præsenteredes festivalen ”Herman og David”, en samlet opførelse over tre koncerter af Herman
D. Koppels samlede sange. Sammen med basbarytonen Jakob Bloch Jespersen har han projektet ”Nye Danske Sange”, der igennem støtte fra Statens Kunstfond har tilvejebragt uropførelser af dansk musik for sang og klaver af Pelle Gudmundsen-Holmgren, Niels Rosing-Schow, Simon Steen-Andersen, Jexper Holmen, Nicolai Worsaae og Simon Løffler. Han er redaktør på den kommende digitale udgivelse af Herman D. Koppels sange på Edition S.

2015 var Christian Westergaard vinder af Copenhagen International Lied Duo Competition med Francine Vis (NL), 1999 og 2000 vinder af Den danske Steinway konkurrence.

Som solopianist brænder Christian særlig stærkt for den danske klavermusik og har opbygget et stort repertoire af kerneværker af blandt andet Niels W. Gade, Carl Nielsen, Herman D. Koppel, Vagn Holmboe og Niels Viggo Bentzon.

KØB BILLET

KØB PARTOUTKORT TIL ALLE KONCERTER

Detaljer

Dato:
23. juli 2021
Tidspunkt:
17:00
Pris:
160 kr. inkl. gebyr
Begivenhed Kategori:

Sted

Gjethuset
Gjethusgade 5
Frederiksværk, 3300 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside