Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

”DEN SIDSTE TURIST I EUROPA”

15. juli kl. 17:00

Signe Asmussen,
Tuva Semmingsen og
Carina Tybjerg Madsen, sang

Peter Fuglsang, (blæserinstrumenter)
Francesco Cali, (bandoneon)
Nikolaj Bentzon, (klaver)
Thommy Andersson, (kontrabas)
Jakob Weber (percussion)


PROGRAM:

Sange fra 2. verdenskrig

Musik af bl.a. Kaj Normann Andersen og Kurt Weill

De tre sangerinder Tuva Semmingsen, Signe Asmussen og Carina Tybjerg Madsen tager os i en koncertforestilling tilbage til første halvdel af 1940’erne. Forestillingen baserer sig på musikken fra omkring 2. verdenskrig, ledsaget af datidens radioannonceringer, der leder publikum gennem Danmark, Tyskland, Frankrig og de allierede lande.

Vi skal høre velkendte sange som ”Man binder os på mund og hånd”, ”We’ll Meet Again”, ”Bei mir bist du schein”, ”Hvorfor er lykken så lunefuld”, ”Moonlight Serenade” og selvfølgelig Lulu Zieglers ”Den sidste turist i Europa”, der har givet denne spændende forestilling navn. Det bliver i helt nye og swingende arrangementer alle med klangminder fra sangerinder som Edith Piaf, Marlene Dietrich og Vera Lynn, samt hjemlige kunstnere som Lulu Ziegler, Karen Jønsson og Kai Normann Andersen.

Med på scenen som eneste rekvisit er en gammel radio, der leder publikum gennem krigens historie.

De tre sangerinder bliver bakket op af et orkester, der ikke blot leverer akkompagnementet, men også personlighed og kant. Orkestret er sammensat af nogle af landets bedste musikere til netop den slags repertoire.

”Hold da op, hvor var det en fornøjelse – total vellyd fra en flok kompetente musikere og vidunderlige sangerinder. Tak.”, skrev en glad tilhører bagefter.

Detaljer

Dato:
15. juli
Tidspunkt:
17:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Gjethuset
Gjethusgade 5
Frederiksværk, 3300 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside