Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

QUARTETTO DI CREMONA

22. juli 2021 kl. 20:00

180 kr. inkl. gebyr

Cristiano Gualco, violin
Paulo Andreoli, violin
Simone Gramaglia, bratsch
Giovanni Scaglione, cello

 

PROGRAM:

Nimrod Borenstein (1969 -):
Cieli d`Italia
 

Maurice Ravel (1875-1937):
Strygekvartet i F-dur

Ludwig van Beethoven (1770-1827):
Strygekvartet Op. 127

 

Programmet præsenteres af Carsten Wiedemann

QUARTETTO DI CREMONA

 

Quartetto di Cremona blev dannet i 2000 på Walter Stauffer Akademiet i Cremona. Kvartetten studerede først hos Piero Farulli fra Quartetto Italiano og senere hos Hatto Beyerle fra Alban Berg Kvartetten.

Kvartetten har siden hen skabt sig et internationalt navn og har optrådt på førende festivaler såsom Beethovenfest i Bonn, Bozar Festival I Bruxelles og Perth Festival i Australien og har givet koncerter I bl.a. Konzerthaus I Berlin, Wigmore Hall I London og Beethovenhaus i Bonn.

I 2011 blev Quartetto di Cremona udnævnt til Artist-in-Residence ved Società del Quartetto I Milano hvilket i 2014 udmundede i opførelsen af alle Beethoven kvartetter i anledning af fejringen af 150-året for instituttets grundlæggelse. I 2012 blev kvartetten yderligere udnævnt Artists in Residence ved Accademia Nazionale di Santa Cecilia i Rom.

For nylig er kvartettens samlede indspilninger af Beethovens strygekvartetter blevet udsendt og med stor begejstring hos anmeldere og publikum til følge. De betragtes som de værdige arvtagere efter den legendariske Quartetto Italiana.

I 2019 modtog kvartetten “Franco Buitoni Award”, som anerkendelse for deres bidrag til at udbrede kammermusikken i Italien og ud over hele verden, og ensemblet er ambassadører for det internationale projekt ”Friends of Stradivarius”. Som et kuriosum kan tilføjes, at kvartettens medlemmer i 2015 blev udnævnt til æresborgere i Cremona.

 

 

KØB BILLET

KØB PARTOUTKORT TIL ALLE KONCERTER

Detaljer

Dato:
22. juli 2021
Tidspunkt:
20:00
Pris:
180 kr. inkl. gebyr
Begivenhed Kategori:

Sted

Gjethuset
Gjethusgade 5
Frederiksværk, 3300 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside