Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SELENE MUNOZ m/ trio

9. juli 2021 kl. 17:00

160 kr. inkl. gebyr

Dans: Selene Muñoz
Kontrabas: Jesper Thorn
Percussion: David Hildebrandt
Saxofon/Vokal: Karen Duelund Guastavino
Kostumer: By Luna Design

 

PROGRAM:

Dansekoncerten ”Histoias”

Musikken er komponeret af de medvirkende.

 

SELENE MUNOZ m/ TRIO

 

Flere gange har vi haft fornøjelsen af at opleve danserinden Selene Muñoz på Frederiksværk Musikfestival – og hver gang har det været en stor oplevelse. Hun har danset hele sit liv og voksede op i Danmark, hvor hun startede sin dansetræning som fireårig. Som 14-årig flyttede Selene Muñoz til Madrid, hvor hun studerede på det anerkendte flamencoakademi Amor de Dios og efterfølgende på Real Conservatorio Professional de Danza, hvorfra hun blev færdiguddannet i 2009.


Hun har optrådt over hele verden og på nogle af de største scener, såsom Guggenheim-museet i New York, Tjajkovskij-koncerthuset i Moskva, Det Kongelige Teater i Danmark, og Museo Reina Sofía i Madrid. Derudover har hun optrådt for den spanske kongefamilie, ligesom hun er hyppig gæstedanser for den danske kongefamilie. Selene Muñoz er en efterspurgt underviser og koreograf, og hun har undervist dansere fra både Den Kongelige Ballet i Danmark, New York City Ballet og
Cirque du Soleil.


Ved denne lejlighed optræder Selene Muñoz med dansekoncerten “Historias”.
En elegant, kraftfuld og æstetisk forestilling hvor dans og musik smelter sammen i en helt speciel symbiose. Musikken er skabt af de fire kunstnere og man kan blandt andet opleve chanson francaise fra Mademoiselle Karen. Historias har gæstet Musikhuset Aarhus, Tivoli Nimb og Louisiana Museet. Dansene sammensættes specielt til hver lokation og Historias er en unik oplevelse hver gang.

 

KØB BILLET

KØB PARTOUTKORT TIL ALLE KONCERTER

 

Detaljer

Dato:
9. juli 2021
Tidspunkt:
17:00
Pris:
160 kr. inkl. gebyr
Begivenhed Kategori: