Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SITKOVETSKY PIANO TRIO
m/ Maxim Rysanov, bratsch

10. juli 2021 kl. 20:00

180 kr. inkl. gebyr

Alexander Sitkovetsky, violin
Isang Enders, cello
Wu Qian, klaver
Maxim Rysanov, bratsch

 

 

 

PROGRAM:

Robert Schumann (1810-1856):
Klaverkvartet i Es-dur, Op. 47

Bohuslav Martinu (1890-1959):
Madrigaler for violin og bratsch

-pause-

Johannes Brahms (1833-1897):
Klaverkvartet nr. 1 Op. 25

 

Programmet præsenteres af Carsten Wiedemann

SITKOVETSKY PIANO TRIO M/ MAXIM RYSANOV, bratsch

Da Sitkovetsky Piano Trio havde udsendt sin første cd på plademærket BIS med værker af Smetana, Suk og Dvorak skrev Limelight Magazine: ”deres tempi er hele tiden helt perfekte, de spiller som engle, og deres samarbejde er perfekt. Dette er en trio, der vil nå meget langt”.

Trioen blev dannet i 2007 af violinisten Alexander Sitkovetsky og pianisten Wu Qian, og cellisten Leonard Elschenbroich. Nu er cellisten Isang Enders dog en del af trioen. Da de i 2019 spillede i Regensburg i Tyskland, sluttede Mittelbayerischer Zeitung sin anmeldelse af koncerten med disse ord: ”Det er et lykkeligt tilfælde, når ungdommelig energi, modenhed og en overlegen fornemmelse for stil finder sammen som i denne trio. Og det er en Guds lykke at lytte til dem.”
Sidste år, inden Coronaen, gennemførte trioen en større turné i Nordamerika med koncerter i Canada, flere steder i Californien, Washington DC og New York.

Ud over deres samarbejde i trioen har alle dens tre medlemmer en omfattende virksomhed som solister verden over og i andre kammermusikalske sammenhænge.
Alexander Sitkovetsky har flere gange tidligere besøgt Frederiksværk Musikfestival, hvor han blandt andet har spillet sammen med cellisten Natalie Clein.

Den grammynominerede ukrainsk-britiske bratschist Maxim Rysanov har etableret sig som en af verdens mest livlige og karismatiske musikere. Som bratschist er han primært kendt som en hyppig gæst på den internationale musikscene, såsom BBC Last Night of the Proms og festivalerne i Edinburgh, Salzburg og Verbier.

 

 

KØB BILLET

KØB PARTOUTKORT TIL ALLE KONCERTER

Detaljer

Dato:
10. juli 2021
Tidspunkt:
20:00
Pris:
180 kr. inkl. gebyr
Begivenhed Kategori:

Sted

Gjethuset
Gjethusgade 5
Frederiksværk, 3300 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside