Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TRIO CON BRIO COPENHAGEN

26. juli 2021 kl. 20:00

200 kr. inkl. gebyr

Soo-Jin Hong, violin
Soo-Kyung Hong, cello
Jens Elvekjær, piano

 

PROGRAM:

Per Nørgård:
Spell

Felix Mendelssohn:
Klavertrio i c-mol, op. 66

-pause-

Franz Schubert: 
Klavertrio i Es-dur D. 929, op. 100

Programmet præsenteres af Mathias Hammer

TRIO CON BRIO COPENHAGEN

 

Trio con Brio, som Frederiksværk Musikfestivals publikum altid sætter stor pris på, blev dannet af de to koreanske søstre Soo-Jin og Soo-Kyung Hong og den danske pianist Jens Elvekjær i Wien i 1999 og markerede sig allerede stærkt i 2002 ved at vinde 1. pris i DR´s Kammermusikkonkurrence samt den tyske ARD-Wettbewerb i München.

Siden har de vundet en lang række priser og har fejret triumfer verden over, og internationale engagementer har bragt dem til vigtige koncertsale og festivaler i Europa, Nordamerika og Asien, som New Yorks Carnegie Hall, Amsterdams Concertgebouw, Londons Wigmore Hall, Bunka Kaikan Tokyo, Berlin Konzerthaus, Seoul Arts Center og Teatro Olimpico Vicenza.

De to strygere er koncertmestre i DR SymfoniOrkestret, og Jens Elvekjær er Danmarks første Steinway Artist nogensinde og er professor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Trio con Brio Copenhagen spiller en central rolle på Skandinaviens pulserende nutidige musikscene. Flere af Danmarks mest prominente komponister som Per Nørgård og Bent Sørensen, samt den svenske komponist, Sven David Sandström, har komponeret og dedikeret værker til trioen. De to strygere er koncertmestre i DR SymfoniOrkestret, og Jens Elvekjær er Danmarks første Steinway Artist nogensinde og er lektor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Trioen er desuden kunstnerisk leder af festivalen Kammermusik på Lundsgaard, Kerteminde, og leder af Hellerup Kammermusikforening.

Det er en stor glæde for festivalen, at netop Trio con Brio er med til at afslutte sommerens koncertrække i Gjethuset.

KØB BILLET

KØB PARTOUTKORT TIL ALLE KONCERTER

Detaljer

Dato:
26. juli 2021
Tidspunkt:
20:00
Pris:
200 kr. inkl. gebyr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://gjethuset.dk/program/trio-con-brio-copenhagen/