mandag 3. juli
kl. 19:30
ESKÆR TRIOEN
M/ ETTORE CAUSA

Julie Eskær, violin

Emilie Eskær, cello

Charlotte Thaning, klaver

Ettore Causa, bratsch

PROGRAM:

Franz Joseph Haydn (1732-1809): Klavertrio i e-mol  Hob. XV 12 nr. 9 (1789) 18´

Allegro Moderato

Andante

Rondo - Presto

 

Igor Stravinsky(1882-1971): Pulcinella Suite/ Suite Italienne (Arrangeret specielt til Eskær Trioen af Carsten Fundal ) 24´

 

-pause-

 

Johannes Brahms (1833-1897): Klaverkvartet nr. 3 i c-mol Op 60 (1855-75) 34´

Allegro non troppo

Scherzo – Allegro

Andante

Finale - Allegro commodo

 

Programmet præsenteres af Mathias Hammer

Omtale:

Eskær Trioen, som fejrede 25-års jubilæum i 2019, er et af Danmarks mest erfarne og kunstnerisk sammensmeltede kammerensembler og har gennem mere end 25 år haft en succesfuld koncertkarriere i ind- og udland. Trioen er kendt for deres medrivende samspil og bevæger sig frit i hele triolitteraturen fra de ældste værker til nykompositioner tilegnet trioen selv. Siden trioen i sin tid vandt 1. pris i P2's Kammermusikkonkurrence såvel som priser i flere internationale kammermusikkonkurrencer, har de haft en særdeles aktiv koncertvirksomhed og optrådt i de fleste europæiske lande. I 2021 startede Eskær Trioen en årlig mini-kammermusikfestival i København, som de kaldte ”Klassiske sommerkoncerter på Nordatlantens Brygge”. Trioen har desuden flere prisvindende cd-indspilninger bag sig; bl.a. Brahms’ samlede klavertrioer.

Ettore Causa er violaprofessor på Yale Universitet, USA. Han er kendt for sit passionerede og engagerede musikerskab og regnes for en af tidens førende pædagoger og bratschister. Ettore Causa optræder både som solist og kammermusiker på diverse internationale festivaler og i koncertsale som Carnegie Hall, Zurich Tonhalle, Tokyo Symphony Hall og, Salzburg Festival. Han har studeret på “The International Menuhin Academy.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this