AFTENKONCERTER

FRIDAY FIVE O' CLOCK

Velkommen

Efter aflysningen af dette års festival har det været meget svært at skulle vænne sig til tanken om et helt tomt Gjethus i denne juli måned. Det smukke kulturhus har i 28 år dannet ramme for festivalens meget varierede og spændende sommeroplevelser, og været en vigtig del af det frodige danske musikliv. Den nuværende ufrivillige pause eller beskæring i aktiviteterne med live-musik i disse tider minder os alle om hvor vigtige – og vanedannende – disse oplevelser er.

Så meget desto mere vil vi glæde os til at afholde festivalens 29. sæson i 2021, og vi håber at I vil blive fristede af de kommende tilbud.
Vi er kommet så langt i vores nye planlægning, at vi nu kan fortælle jer, at vi til næste år præsenterer 16 koncerter fra 5 – 26 juli. Det er lykkedes os at genplacere en hel del af de tabte projekter fra dette års aflyste festival, og kan desuden byde på genhør med et par af de udenlandske topnavne – den britiske cellist Natalie Clein og den franske pianist Lise de la Salle – som igennem årene har været meget glade for publikum og atmosfæren i Gjethuset.

Vi glæder os til at offentliggøre detaljer vedrørende repertoiret på et senere tidspunkt, og håber at I klarer skærene trods omstændighederne i denne underlige tid. 


Mange hilsner

Michael Dabelsteen
p.v.a. Festivalledelsen

Nyt om festivalen

Nyt om spisning i Gjethuset

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tellus ultricies, mattis libero sit amet, pellentesque odio. Cras fermentum eu sem sit amet blandit.

Read More »

Nyhed om Coronasikker koncert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tellus ultricies, mattis libero sit amet, pellentesque odio. Cras fermentum eu sem sit amet blandit.

Read More »

Tak til....

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this